Arco Architecten BNA
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Ontwerp, omgevingsvergunning, sloop-, bouw-, monumentenvergunning, milieu- en subsidie-aanvragen, toetsing bouwbesluit, projectmanagement, bouwhistorische- en haalbaarheids- onderzoeken, ruimtelijke onderbouwing, onderhoudsplan, bouwbegeleiding, bestemmingsplan wijzigingen, werkomschrijvingen en bestek. Arco Architecten biedt een totaalconcept. Niet alleen het ontwerp, maar het totaal begeleiden naar de oplevering is onze kracht. We nemen u de zorg uit handen van alle van belang zijnde zaken, zoals risico’s, procedures, vergunningen, aannemersselectie, contractvorming en meer- en minderwerk.

Specifieke producten en diensten
Als architectenbureau met jarenlange ervaring, weten wij één ding heel zeker: elk project is uniek. Bij Arco Architecten vliegen we elk project dan ook aan met de intentie om er maatwerk van te maken. We doen dat met een mix van creativiteit en beproefde technische oplossingen.

De veelzijdigheid van Arco Architecten vertaalt zich in het feit dat onze architecten verschillende bouwstijlen vertegenwoordigen. Zo is er dus altijd een specialist die precies past bij hetgeen je voor jouw ontwerp voor ogen hebt. Van uiterst traditioneel tot ultramodern en alles ertussenin. Eerlijke architectuur vinden wij, net als uniciteit, heel belangrijk.

Arco Architecten heeft veel expertise op het gebied van monumentale bouwwerken. We behandelen deze op een duurzame manier, met respect voor bestaande elementen en de uitstraling.