Uitnodiging BVO politiek cafe

De BVO organiseert 13 maart het Politiek Café Oudewater

Op dinsdagavond 13 maart gaan we, vanaf 20.00 uur in Brasserie Joia (open vanaf 19.30 uur), met de leden van de BVO en de lijsttrekkers van de diverse politieke partijen eens even lekker in debat over de diverse standpunten m.b.t. de gemeenteraadsverkiezingen in de week daarop. Je bent van harte uitgenodigd!

In het afgelopen jaar reageerde maar liefst 30% van de BVO-leden op het onderzoek voor de input van de Economische Agenda van Oudewater. De agenda is inmiddels een feit, maar hoe zien de Oudewaterse politieke partijen de invulling van de economische agenda in de nieuwe periode van vier jaar? Wat vinden ze belangrijk en hoe matcht dat met ondernemend Oudewater?

Nog even de belangrijke speerpunten van de Economische Agenda op een rij::

1. Doelmatiger communicatie, overleg en samenwerking
2. Ruimte om te ondernemen door innovatief ruimtegebruik
3. Nieuwe kijk op mobiliteit, infrastructuur en openbare ruimte
4. Vernieuwend perspectief op landelijk gebied Oudewater
5. Vitale binnenstad Oudewater & toerisme
6. Duurzame leef- en werkgemeenschap

Het Politiek Café Oudewater wordt gehouden in Brasserie Joia bij de Visbrug in Oudewater, inloop vanaf 19.30 uur. Je kunt je aanmelden via evenementen@bv-oudewater.nl. Je kunt hier ook je eventuele vragen aan de lijsttrekkers stellen. Wij verzamelen alle vragen en de top 5 leggen we in ieder geval tijdens de avond voor aan de lijsttrekkers. Het complete programma volgt nog via de BVO-Bulletin.

Inschrijven kan vanaf nu, stuur een e-mail naar evenementen@bv-oudewater.nl.