dag van de ondernemer BVO

Dag van de Ondernemer 2017

Afgelopen vrijdag 17 november was de landelijke Dag van de Ondernemer. Wij als BVO hadden hier invulling aan gegeven met een gezellig samenzijn met alle leden, en ook niet leden, bij de Dijketelg in Papekop. Onder het mom van niet te veel overhoop halen maar een drankje en een bitterbal en een gezellige ‘kroeg’ hebben we toch ruim 60 mensen op de been kunnen krijgen. Onze voorzitter Marleen heette een ieder van harte welkom en aansluitend kregen we van Ben Breedveld een mooie presentatie over het nieuwe vacatureplatform ‘Oudewater Werkt’.

De Bedrijven Vereniging Oudewater (BVO) heeft het initiatief genomen om een lokaal platform te lanceren om werkzoekenden en werkgevers in de gemeente Oudewater, zonder tussenkomst van derden, effectief en gemakkelijk bij elkaar te brengen. Op het platform Oudewater Werkt tonen wij u graag het volledige en actuele vacatureaanbod in de gemeente Oudewater. Ben Breeveld presenteerde een goed opgezette overzichtelijke website waar bedrijven welke personeel zoeken op een duidelijke, overzichtelijke en toegankelijke manier hun vacatures kunnen presenteren. De website gaat 1 januari live. Goed verhaal waar zeer zeker interesse voor zal zijn vanuit de leden. Al snel na de presentatie kwamen in grote getale de bitterballen door en werd het een gezellig en informeel samenzijn.

Zoek je personeel en wil je als BVO lid gratis vacatures plaatsen op ‘Oudewater Werkt’? Stuur een mailtje naar info@oudewaterwerkt.nl en we nemen snel contact met je op. De website is nu in ontwikkeling. Je kunt alvast meekijken op de tijdelijke omgeving: klik hier