Doe mee met de Nationale Werkbezoekdag op 21 november 2018

Ben jij trots om anderen te laten zien bij wat voor mooie organisatie je werkt? Sta je open voor maatschappelijke initiatieven?  Of hebben jullie regelmatig vacatures en zijn jullie op zoek naar geïnteresseerde en gemotiveerde werkzoekenden?

 Doe mee met de Nationale Werkbezoekdag op 21 november 2018! Meedoen is gratis, laagdrempelig en wie weet ontmoet je potentiele werknemers!

Nationale Werkbezoekdag
Tijdens de Nationale Werkbezoekdag op 21 november 2018 openen verschillende organisaties in heel het land hun deuren om nieuwsgierige werkzoekenden een ‘kijkje in de keuken’ te geven.
Voor organisaties biedt deze dag kansen. Door mee te doen zet je jezelf in de spotlight en kun je potentiële werknemers enthousiast maken voor jouw vak of branche.
Ook laat je zien dat jullie als organisatie maatschappelijk betrokken zijn. Uiteenlopende organisaties doen mee, van McDonalds tot CapGemini en van UWV tot TNO,
maar ook kleine MKB-ers, ziekenhuizen en gemeenten openen hun deuren zodat werkzoekenden – op afspraak – langs kunnen komen voor een werkbezoek.
Natuurlijk zou het ook mooi zijn als jullie organisatie meedoet! Het aanbod is breed en we streven naar een grote diversiteit van organisaties in heel het land.

Meedoen is eenvoudig
Vind je het leuk om geïnteresseerden meer te vertellen over jouw baan of branche? Bedenk wat je op 21 november kan vertellen of laten zien, en hoe je invulling wilt geven aan deze dag.
Je kunt al meedoen door het aanbieden van een netwerkgesprek van een uur. Maar een presentatie of rondleiding geven mag natuurlijk ook, daar ben je vrij in.
Je beslist zelf hoeveel mensen je uitnodigt en hoe lang het programma duurt. Je kunt geïnteresseerden eventueel ook nog om een motivatie vragen.

Uiteindelijk gaat alles op afspraak. Zie deze dag dus als een kans, het hoeft niet veel tijd te kosten en je weet nooit wat het je oplevert!

Gemotiveerde bezoekers 
Werkzoekenden worden via verschillende kanalen geattendeerd op deze dag, o.a. via het netwerk van DeBroekriem, social media kanalen en via het UWV.
De doelgroep is heel breed, maar betreft vooral oprecht geïnteresseerde en gemotiveerde mensen. Vanaf 1 november kunnen geïnteresseerden zelf contact
opnemen met de contactpersoon van de deelnemende organisaties.

 Doen jullie ook mee? 
Meld je aan op www.werkbezoekdag.nl/doe-mee

Ook John de Wolf ondersteunt ons initiatief en heeft nog een aantal redenen om mee te doen: John de Wolf roept werkgevers op mee te doen met de Nationale Werkbezoekdag

 Meer informatie
Op www.werkbezoekdag.nl vindt je alles over de werkbezoekdag. In deze animatie wordt kort het concept van deze dag uitgelegd: https://www.youtube.com/watch?v=LRLDwjjTERY
Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact op met Petra van der Vlugt via info@werkzoekdag.nl of 06-45220160 (ma t/m do).

 We kijken uit naar je aanmelding!

Met vriendelijke groet,

Petra van der Vlugt
Stichting DeBroekriem
Mail: info@werkbezoekdag.nl
Tel: 06-45220160 (ma t/m do)

www.werkbezoekdag.nl