PHHaastrecht BV
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Psychologische hulpverlening in de geestelijke gezondheidszorg voor kinderen en volwassenen.

GGZ in Oudewater

“Is het zo slecht gesteld in Oudewater, dan?” Deze opmerking krijgen Ad (geboren en getogen in Hekendorp) en Astrid vaak, wanneer er gesproken wordt over hun groeiende zorgonderneming. PHHaastrecht werkt sinds 2007 inmiddels vanuit 11 vestigingen in een gebied tussen De Meern en Zoetermeer, Alphen aan de Rijn en de Lek. De hoofdvestiging op het terrein van de Touwfabriek in Oudewater is het kloppend hart van de zorginstelling. Met een team van ondersteuners worden cliënten tussen ’s ochtends 7:30u en ’s avonds 21:30u telefonisch te woord gestaan, informatie wordt vooraf verzameld om de therapietijd zo efficiënt mogelijk te gebruiken en worden de therapiegesprekken in de agenda’s van de therapeuten gepland. Niet alleen op locatie, maar er wordt ook vanuit thuis gewerkt.

GGZ voor Kinderen

In samenwerking met de Sociale Teams van de verschillende gemeenten (die zorg dragen voor de financiering) doen onze therapeuten onderzoek en behandeling bij kinderen van 0 tot 18 jaar. Onderzoek is nodig om te voorkomen dat er onnodig ‘labels geplakt’ worden bij opvallend gedrag van een kind. De ouders spelen, naast de therapeuten een belangrijke rol in het onderzoek en de therapie. Ook zijn we gewend om de school te betrekken.

GGZ voor Volwassenen

PHHaastrecht zorgt dat je op een veilige manier uit je comfortzone komt en mentaal en persoonlijk kunt groeien. Het voelt als een ‘warm bad’ bij PHHaastrecht. PHHaastrecht zet je door de juiste diagnose en door passende therapie in je persoonlijke kracht, met als resultaat dat je zelf het gevoel hebt dat je er mag zijn en dat je daarnaast mag zijn wie je diep van binnen, in de kern al bent. PHHaastrecht stimuleert je om de beste versie van jezelf te worden, met rust in je hoofd en ruimte in je hart. De therapie wordt vergoed vanuit je zorgverzekering.