Ivo ten Hagen (VVD) wordt de nieuwe wethouder in Oudewater

Kort na het aangekondigde vertrek van onze zittende wethouder heeft de fractie van VVD Oudewater goed nieuws: Ivo ten Hagen (1960) volgt Marieke Teunissen op als Wethouder in Oudewater.
Ivo ten Hagen is een ervaren wethouder en kent onze regio goed. Tussen 2016 en 2018 was hij wethouder in Woerden en daarna, tot de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen, wethouder in Montfoort. Daarvoor heeft hij verschillende functies gehad in het openbaar bestuur en het bedrijfsleven en daarnaast is hij trainer bij het VVD opleidingsinstituut. Zijn aandachtsgebieden liggen op het gebied van openbaar bestuur, ruimtelijke ordening, wonen, economische zaken en jeugdzorg.

Het college van Oudewater is blij met de komst van Ivo ten Hagen. Burgemeester Danny de Vries “wij zijn blij dat we snel weer verder kunnen met een nieuwe wethouder. Het is een ervaren wethouder en hij kent de regio. Ik zie uit naar de samenwerking met Ivo ten Hagen en wens hem heel veel succes.”

Tijdens de extra Gemeenteraad van donderdag 24 november, treedt Marieke Teunissen af als wethouder en krijgt Ivo ten Hagen het stokje overgedragen.