Kattenhotel Dotje
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Het dier komt op de eerste plaats en krijgt bij Kattenhotel Dotje persoonlijke aandacht en wordt bij de eigen naam genoemd.

Wij hebben een eigen visie en verzorgen uw huisdier uiteraard met gekwalificeerd personeel. Via onze website kunt u gebruik maken van ons reserveringssysteem. Ook katten met gedragsstoornissen, sociale problemen, ziektes en katten met een speciaal dieet zijn welkom. Ook kan in overleg ieder dier individueel gehuisvest worden en van speciale verzorging worden voorzien. Er is ook een trimsalon aanwezig, haarverzorging voor het dier, trimmen zonder narcose, ook zonder verblijf bij het kattenhotel.

Specifieke producten en diensten
Kattenhotel Dotje is een opvangplaats voor met name poezen, maar ook voor andere kleine huisdieren (van vogel tot cavia enz.), waar de liefde en zorg voor het dier centraal staat. De verblijven zijn ruim en huiselijk van opzet, de kamers zijn gezellig en hebben elk een gedeeltelijk of geheel overdekt eigen buitenverblijf. Kattenhotel Dotje is niet vindbaar met navigatie. In het begin van de buurt zegt het navigatiesysteem ‘bestemming bereikt’. We zitten op nummer 25.
Meer gezichten van dit bedrijf: