Kiremko B.V.
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Kiremko is een Nederlands bedrijf, opgericht in 1965 en gevestigd in Montfoort.

Wij zijn een toonaangevende fabrikant van verwerkingslijnen voor de aardappelverwerkende industrie die waarde toevoegen voor elke klant. Onze focus ligt op productontwikkeling, continue verbetering, innovatieve, duurzame technologie en samenwerking. We respecteren onze klanten, ons team, onze partners én het milieu.

Met een team van meer dan 180 gekwalificeerde medewerkers bedenken, ontwikkelen, produceren en installeren wij wereldwijd geavanceerde lijnen voor de verwerking van aardappelen naar o.a. frites, chips, vlokken, pellet snacks, verse en voorgekookte aardappelproducten, hash brown producten en andere aardappelspecialiteiten.

De kracht van Kiremko is het bieden van totaaloplossingen vanaf de invoer van aardappelen tot aan de verpakkingslijn met een hoogwaardig eindproduct als uitgangspunt. Op basis van specifieke wensen en in samenwerking met de klant behalen we succes.

Kiremko innoveert op basis van kennis, visie, markttrends en data-analyses van productielocaties wereldwijd, aangevuld met de praktijkervaringen van onze klanten. Om de juiste procesoplossingen voor onze klanten te realiseren, weten wij wat er speelt binnen onze markt, hebben wij kennis van het product en voldoen onze verwerkingslijnen aan de geldende veiligheids-en hygiëne-eisen.

Een belangrijke succesfactor is de samenwerking met Idaho Steel Products, Reyco Systems en andere strategische partners. Het stelt ons in staat om de klant een totaaloplossing te bieden die waarde toevoegt aan het proces. Daarnaast hebben we een netwerk van verkoop- en servicekantoren in UK, Rusland, India en China en worden we ondersteund door een wereldwijd netwerk van agenten.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, en derhalve vinden wij het van belang dat de ontwikkelingen en innovaties die we realiseren, bijdragen aan een betere en eerlijke toekomst voor de generaties na ons. Bewust zaken doen, dat is een Fair Future met Kiremko.