BVO ledenpagina site checken

“Je kop op de BVO-site”

Oproep: Ledenpagina site checken

De informatie over jouw bedrijf is sinds de lancering van de nieuwe website overgenomen van de vorige website. Die had een sterke overeenkomst met het bidbook, dat in 2015 voor het laatst is uitgegeven. Het doel is duidelijk; je kunt snel worden gevonden en de lijntjes zijn kort. Omdat de samenstelling van het bidbook alweer enige tijd geleden is, zou de informatie over je bedrijf én je foto dus wat verouderd kunnen zijn. Het is de verantwoordelijkheid van de leden om de informatie zou acuraat mogelijk te houden.

Een oproep dus, aan jou, om jezelf op de site te vinden. Controleer of de informatie nog klopt en of je nog tevreden bent met de openbare foto. Wil je informatie wijzigen, of nog wat informatie toevoegen, bijvoorbeeld je Facebookpagina, je Linkedin profiel of je Twitteraccount, stuur dan een bericht naar pr@bv-oudewater.nl, zodat we het kunnen aanpassen.

Wat we ook heel graag van je willen hebben is je 06-nummer. Dit komt niet op de site, maar we gaan dit gebruiken om je via een sms dienst op de hoogte te brengen van bijvoorbeeld een wegafsluiting.