Ludieke aftrap verkiezingscampagne Oudewater 11 februari

De lijsttrekkers van de politieke partijen in Oudewater trappen vrijdag 11 februari de verkiezingscampagne af voor de gemeenteraadsverkiezingen op 14, 15 en 16 maart. Aan de gemeenteraadsverkiezingen in Oudewater doen vijf partijen mee: CDA, De Onafhankelijken, VVD, Progressief Oudewater en CU/SGP.

De aftrap van de campagne bestaat uit twee delen:

1. De lijsttrekkers beplakken het 1e verkiezingsbord in Hekendorp en
2. De lijsttrekkers geven een politieke les aan groep 7 en 8 van basisschool St Jozef.

Tussen 9.30 en 10.00 uur verzamelen de lijsttrekkers zich in Partycentrum De Boezem aan de Prinses Wilhelminastraat 17 in Hekendorp. Daar is gelegenheid de pers te woord te staan. Om 10.30 uur trappen we de Oudewaterse verkiezingscampagne af. De lijsttrekkers plakken de eerste verkiezingsposters van hun partij. Het te beplakken verkiezingsbord staat in de buurt van het partycentrum.

In het prachtige Stadhuis aan de Visbrug 1 te Oudewater vindt het tweede onderdeel van de aftrap plaats. Daar geven de lijsttrekkers een ‘politieke les’ aan de kinderen van groep 7 en 8 van de St. Jozefschool in Oudewater. De eerste les is van 12.00 tot 13.00 uur en de tweede les van 13.30 tot 14.30 uur. Zo komen kinderen uit Oudewater al vroeg in contact met de politiek. En jong geleerd is oud gedaan!

U bent van harte uitgenodigd bij de ludieke aftrap van de Oudewaterse verkiezingscampagne aanwezig te zijn. Wij horen graag of u van de partij bent en bij welke onderdeel van het programma.

Hiervoor kunt u contact opnemen met Anita Koolmees via 06 5005 10 37.