MAAK KENNIS MET ONZE CONTACTPERSOON BIJ FERMWERK

Werkgeversdienstverlening Ferm Werk

Graag stel ik mij aan u voor: mijn naam is Thea Hoekstra en sinds ruim een jaar ben ik accountmanager werkgeversdienstverlening voor Oudewater en omstreken. U bent wellicht reeds bekend met Ferm Werk als uitvoeringsinstantie voor de gemeente Oudewater. 

Thea Hoekstra van FermWerk

Ferm Werk ondersteunt mensen die op eigen kracht niet gemakkelijk een plek op de  arbeidsmarkt vinden. Daarbij is de steun van en samenwerking met (lokale) werkgevers van groot belang! De beste match vraagt meer dan het selecteren van de beste kandidaat. Ferm Werk zorgt er voor dat mensen goed tot hun recht komen op hun werkplek en een bijdrage leveren aan uw organisatie.

De werkzoekenden die zich melden bij Ferm Werk hebben veelal een afstand tot de arbeidsmarkt. Door intensieve training en coaching bereidt Ferm Werk kandidaten voor op een nieuwe start op de arbeidsmarkt. Om het voor werkgevers aantrekkelijker te maken om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden bestaan diverse (financiële) regelingen. Naast fiscale voordelen bieden zowel Ferm Werk als het UWV ondersteunende re-integratievoorzieningen. Alle voorzieningen zijn maatwerk, afgestemd op de specifieke situatie van werkgever en potentiële werknemer.

Het plan is om in het najaar samen met de gemeente Oudewater een werk café bijeenkomst te organiseren om inwoners van Oudewater in contact te brengen met  werkgevers van Oudewater. Ook hiervoor kom ik tegen die tijd graag in contact met u om de mogelijkheden te bespreken.

Voor die tijd voorzie ik u graag van advies op maat en breng u graag in contact met geschikte kandidaten. Graag tot ziens!

Mijn contactgegevens zijn:

Thea Hoekstra

Mobiel 06-18989841

Email: theahoekstra@fermwerk.nl