MELD JE AAN! Beroepenfeest voor regio Woerden on-stage

Net als de vorige keer doet onze gemeente weer mee aan het Beroepenfeest en de Doe Dag van Regio Woerden On Stage. Een groot LOB-project voor ruim 700 vmbo-leerlingen van Kalsbeek, Minkema en Yuverta Montfoort en pro-leerlingen van het Futura College.
 
In het kader van loopbaanoriëntatie komen zij op het Beroepenfeest in contact met minstens 200 beroepsbeoefenaren van lokale bedrijven en organisaties. Met twee verschillende beroepsbeoefenaren maken zij een match en daarmee de afspraak dat zij donderdag 13 april een halve dag meelopen/-werken op hun bedrijfslocatie. In De Milandhof is plaats voor 200 beroepen, 70% van de plekken is reeds gevuld, maar er is nog plek voor enthousiaste beroepsbeoefenaars.
 
Meedoen met On Stage betekent:

  • aanwezig zijn bij het Beroepenfeest in De Milandhof op donderdag 23 maart 2023 (van 12.30 tot 16.00 uur);
  • bieden van een praktische Doe Dag (ochtend en/of middag) op de eigen werklocatie op donderdag 13 april 2023 aan de leerlingen met wie je zelf matches hebt gemaakt op het Beroepenfeest. 

Van alle 18 On Stage regio’s is bekend dat 25% van de leerlingen die via On Stage in contact komen met een beroep/bedrijf/branche en daar een (bij)baan of een stageplaats vinden.
Alle beroepen, in álle sectoren en op álle niveaus zijn relevant, omdat vmbo’ers alles kunnen worden.

Aanmelden kan via https://www.regiowoerdenonstage.nl/aanmelden (graag een cc naar baas.m@woerden.nl voor de afstemming).