MetElla
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Een professional organizer is een specialist in het aanbrengen van structuur in de breedste zin van het woord.

Een professional organizer begeleidt en adviseert bij het creëren van orde en overzicht in tijd en ruimte. Professional organizers kunnen van onschatbare waarde zijn voor
zowel particulieren als bedrijven. Het werkterrein van Met Ella is in een straal van 100 km rondom Oudewater.

Door mijn studie aan de academie voor Psycho Socaal Welzijn ontdekte ik dat een praktische manier van coachen, zoals een professional organizer doet helemaal bij mij past. Dat wil ik inzetten door rust en  ruimte te organiseren in huis of op de werkplek bij ZZP`ers. Mijn ideale klant is tussen 4 en 100 jaar die er ervaart dat zijn woonruimte of werkplek verbetering nodig heeft. Geen rust door gebrek aan structuur beïnvloed je prestaties en gevoel van welzijn.

Werkplek
Je bent met veel enthousiasme je eigen bedrijf begonnen. Het overzicht van je werkplek is niet zoals gewenst. Samen organiseren we een bedrijf dat in balans is met een duidelijke structuur. Het opruimen en terugvinden van je materialen op een manier die bij jou past. Hoe zorg je eenvoudig voor een blikvanger die jouw bedrijf uitstraling geeft naar klanten, passend bij jouw bedrijf! Het organiseren van mail. Het maken van accounts voor privé en zakelijk op één computer. Aanmaken van mappenstructuur voor klanten en administratie.

Staat  de situatie hier niet bij? Neem gerust contact op om te informeren of wij samen tot een goede organisatie van uw zakelijke omstandigheden kunnen komen.

Privé
Structuur aanbrengen in je leven begint met de kleinste dingen. Het ordenen  van je bureau, het opruimen van je zolder of schuur.
Als je kleiner gaat wonen sta je voor een hoop keuzes. Welke meubels neem je mee? Wat past? Wat is mij dierbaar?  Dit zijn moeilijke beslissingen waar ik je graag bij ondersteun.
Een verlies door scheiding of overlijden verandert je hele leven. Samen opruimen en wat dierbaar is een goede plek geven kan helpen bij de rouwverwerking.
Het organiseren van een werkbare  structuur in de mail, documenten, afbeeldingen en internet.
Heb je een kleine woonruimte en  kun je de nodige spullen niet kwijt? Samen zoeken we naar extra (berg)  ruimte in huis en naar handige creatieve oplossingen.
Kinderen hebben speelruimte nodig. Opruimen en het terug kunnen  vinden van speelgoed is een kunst. Ondersteuning kan een structuur op  gang brengen, die bij jouw kind past.

Staat  de situatie hier niet bij? Neem gerust contact op om te informeren of wij samen tot een goede organisatie van uw  privéomstandigheden kunnen komen.