MZOEM Reclamebureau
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
MZOEM creëert een ijzersterk verlangen naar jouw merk door boodschap en bereik te optimaliseren.

Je doet iets heel goed met jouw merk, want je bestaat. Maar omdat de wereld om je heen verandert, zal het verlangen naar jouw merk ook veranderen. Aandacht voor je merk wordt schaars. Want de afgelopen 4 jaar is de advertentiecontent gestegen naar meer dan 50.000 uur per persoon per jaar, terwijl de mediaconsumptie per persoon niet meer toeneemt. Dat kan ook niet anders, want er zitten maar 24 uur in een dag. En je moet ook nog even slapen, nietwaar?

Met de unieke workflow van MZOEM Reclamebureau maken we het verlangen naar jouw merk sterker, waardoor de aandacht voor je merk toeneemt. MZOEM optimaliseert je boodschap en je bereik. En daar wordt je merk sterker van.

Werkt online marketing dan niet? Jawel, maar niet meer optimaal, want de kosten van bijvoorbeeld online adverteren stijgen tot 5 keer sneller dan de inflatie die we in Nederland hebben. Terwijl het bereik van je boodschap afneemt. Je hebt dus steeds meer budget nodig om hetzelfde resultaat te halen. Deze negatieve spiraal noemen we reclamedeflatie. Degenen die er goed geld aan verdienen zijn Facebook en Google. Maar het bereik, voor jou als adverteerder, neemt sterk af.

MZOEM Reclamebureau gebruikt andere wegen om met relevante informatie directer in contact te komen met je gewenste doelgroep. Dat doen we onder andere door jouw antwoord op ‘de vraag van de koning’ én jouw merkmissie te implementeren in je klantreis. Daarmee bereikt jou merk de hoogste trede van de emotionele voordeelladder. En dat vergroot het verlangen naar jouw merk.

MZOEM Reclamebureau heeft 3 scans ontwikkeld waarmee we je snel kunnen helpen met jouw reclame- en marketingvraag. Het kost je een ochtend of een middag van je tijd en binnen een week weet je precies waar je aan toe bent. Hoe dat werkt voor jouw merk? Maak kennis met MZOEM, bel Jeroen of Pleun, 0348-560024 of stuur een e-mail naar creatief@mzoem.nl.