Oudewater-Werkt_BVO

Oudewater werkt! Heb je vacatures? Plaats ze gratis op Oudewater werkt!

Naar aanleiding van het succes van Montfoort Werkt heeft Bedrijvenvereniging Oudewater besloten om te starten met Oudewater Werkt, hét online platform waarin de aankomende tijd alle vacatures en stageplaatsen worden getoond binnen de gemeente Oudewater.

Wat betekent dit voor werkzoekenden?
Het is straks mogelijk om, middels het platform Oudewaterwerkt.nl, gemakkelijk en snel het volledige overzicht te krijgen van de actuele vacatures in Oudewater.

Waarom Oudewater Werkt?
Het is duidelijk gebleken dat veel Oudewaternaren niet goed op de hoogte zijn van alle bestaande bedrijven in Oudewater en de vacatures die zij hebben openstaan.

De promotie van Oudewater Werkt
De aankomende tijd zullen we eerst bedrijven en winkeliers gaan aansluiten op het platform. Vervolgens zal er middels acties en promotiecampagnes acties gestart worden met het onder de aandacht brengen van het platform bij de Oudewaternaren.

De website gaat 1 januari 2018 live! Zoek je personeel en wil je als BVO lid gratis vacatures plaatsen op ‘Oudewater Werkt’? Stuur een mailtje naar info@oudewaterwerkt.nl en we nemen snel contact met je op. De website is nu in ontwikkeling. Je kunt alvast meekijken op de tijdelijke omgeving: klik hier