Snel Hout- en Rubberhandel BV
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Snel Hout- en Rubberhandel levert een volledig assortiment houtproducten en plaatmateriaal. Ons assortiment is heel breed. Van Vuren, Meranti en hout voor weg en waterbouw tot aan fijnhout zoals Eiken, Essen, Noten, Beuken en zelfs Wengé.

Door onze eigen machinale kunnen wij veel bewerkingen voor u uitvoeren. Onlangs is onze machinale uitgebreid waardoor ook bewerkingen zoals schuren en het op maat maken en verlijmen van bladen tot onze mogelijkheden behoort. Al onze producten kunnen of uit voorraad of op bestelling PEFC en FSC® gecertificeerd worden geleverd.

Rubberhandel:
Daarnaast voorzien wij als Importeur van Kraiburg de Nederlandse markt van rubber in de agrarische sector. Onze fabrikant Kraiburg produceert al sinds 1968 rubber stalmatten. Door de eigen ontwikkelingsafdeling is het assortiment in de loop van de jaren enorm uitgebreid. Wij leveren een groot assortiment matten voor de ligplaatsen en loopvlakken. Maar ook als melkstalbedekking, bedekking voor een afkalfstal of rubber in de put zelf, hebben wij uitstekende oplossingen.
Meer gezichten van dit bedrijf: