Sneltest straat Montfoort / Oudewater is open

In verband met de groeiende vraag naar corona sneltesten en grote achterstanden bij de GGD wordt deze dienst aangeboden in de regio Montfoort en Oudewater. Voornamelijk voor bedrijven, maar ook voor de inwoners. Het is natuurlijk, zeker in deze tijd, van groot belang om de economie te blijven ondersteunen en werknemers bij een negatieve test snel weer aan het werk te krijgen.

Sneltest straten zijn inmiddels bekend goed in Nederland, echter heeft de inspectie van de gezondheidszorg aangegeven streng te gaan controleren op veiligheid en betrouwbaarheid hiervan. Zo hebben zij de voorkeur dat een BIG geregistreerde arts de processen in de gaten houdt en dat enkel geschoold personeel de testen afneemt. Aan deze voorwaarden wordt voldaan.

Bij deze teststraat wordt gebruik gemaakt van de officieel door de overheid goedgekeurde test van Abbott waar binnen 15 minuten een uitslag volgt. Deze test heeft een hoge betrouwbaarheid. Er wordt bij de teststraat aan alle veiligheid en door de RIVM geadviseerde reglementen gehouden.

De prijs per test zal 95 euro ex BTW bedragen. Bij grote afname of abonnementsvormen voor bedrijven zijn er prijzen in overleg mogelijk. De bedoeling is dat de teststraat elke dag (incl. weekend) open zal zijn op afspraak, in principe alleen in de ochtend. Bij toenemende vraag en animo kan dit worden uitgebreid.

Locatie:  Willeskop 130 te Montfoort
E-mail: info@sneltestmontfoort.nl
Website: https://sneltestmontfoort.nl/

Doe er je voordeel mee en blijf vooral gezond!