Stand van zaken Tappersheul

Na een aantal ateliersessies met de geselecteerde inschijvers  leek het erop dat de uitbreiding van Tappersheul stagneerde na de laatste bijeenkomst in september.

Naast dat een kikker wat roet in het eten gooit, heeft er een wijziging plaatsgevonden in het projectteam van de Gemeente. Pieter Palm is de persoon die het gemeentelijk team van Tappersheul komt ondersteunen. Hij zal dit doen in de rol van projectleider van de uitbreiding Tappersheul III en de revitalisering van Tappersheul I. en II. Naast dat hij actief is in de gemeente Woerden werkt hij daarnaast als programmamanager bedrijventerreinen en werkt hij ook daar aan herstructurering en uitbreiding voor schuifruimte. Collega Tom Nagtegaal blijft werkzaam voor de gemeente Oudewater, voor Tappersheul draagt hij zijn werkzaamheden aan Pieter over.

Op dit moment is hij druk doende het proces door te starten en de organisatie te verbreden. Er wordt gewerkt aan een nieuwe planning. De betrokken ondernemers hebben een mail van Pieter Palm ontvangen en zijn op de hoogte gebracht van de wijzigingen in het projectteam en het vervolg.

Vanuit de BVO hebben wij inmiddels kennis gemaakt met Pieter Palm en we hebben er het volste vertrouwen in dat er weer voortgang komt in de ontwikkeling van Tappersheul!