START JE TENT

Je loopt al een tijdje met je plannen rond. Eigenlijk zou je het liefst voor jezelf beginnen. Wat heb je nodig voor jezelf om die stap te maken? Een ondernemer dat ben je gewoon, dat kun je niet leren. Maar je kunt wel leren van andere ondernemers. Start je tent is een initiatief van de BVO (Bedrijven Vereniging Oudewater) en heeft als doel startende ondernemers te laten profiteren van de praktische kennis van ervaren ondernemers. En ben je al een tijdje ondernemer, maar loop je vast in bepaalde zaken, dan ben je ook welkom.

BVO zoekt nog ervaren ondernemers die mentor willen worden
We zoeken u als ervaren ondernemer. U wilt graag uw kennis delen met jonge startups. Niet omdat u daar wat mee wilt verdienen, u bent tenslotte ondernemer nietwaar, maar gewoon omdat u dat leuk vindt. We zijn op zoek naar succesverhalen, maar ook naar ondernemers die de onderkant van het putje hebben gezien.

Bedrijven Vereniging Oudewater – BVO
De BVO houdt zich bezig met uiteenlopende onderwerpen, welke niet alleen gericht zijn op bedrijventerrein Tappersheul. Zo is de BVO ondermeer betrokken bij de eventuele realisatie van een regionaal bedrijventerrein langs de A12, nemen zij deel aan discussies rondom de economische- en structuurvisie en is de BVO gesprekspartner bij de totstandkoming van verschillende zaken, zoals infrastructuur, regelgeving, revitalisatie en handhaving. Op deze website kunt u een overzicht vinden van het laatste nieuws over de activiteiten van de BVO en correspondentie over enkele actuele beleidsonderwerpen. Daarnaast vindt u een groeiende database met informatie over onze leden hun product-en dienstverlening.

De doelstellingen van de BVO zijn:

  • Het bevorderen van de onderlinge contacten tussen de leden en het uitwisselen van ideeën.
  • Belangen, die een groot deel van de leden aangaan, bepleiten bij betrokken instanties. Door de krachten te bundelen in een vereniging blijkt dat communicatie met verschillende (overheids)instanties effectiever plaatsvindt.
  • Samen met gemeente Oudewater het ondernemersklimaat optimaliseren.
  • Het behalen van inkoopvoordelen door collectieve aanpak.
  • Onze horizon verbreden door bijvoorbeeld gastsprekers uit te nodigen tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering.