Uitnodiging deelname ‘Kom binnen bij bedrijven’ open dagen.

De BVO is benaderd door Groene Hart Werkt voor het initiatief ‘Kom binnen bij bedrijven’ open dagen. De open dagen worden breed in de regio gecommuniceerd. Ideaal om je onderneming te profileren bij belangstellenden en vooral bij potentiële werknemers. Lees hieronder kort de samenvatting of klik hier naar de website en schrijf je in.

Open dag(en) voor iedereen die bij een bedrijf binnen wil kijken
Bedrijven in het Groene Hart openen hun deuren wagenwijd voor iedereen die wil weten hoe het eraan toegaat in een bedrijf. Ook voor de werknemers van de toekomst. Bezoekers kiezen een of meer bedrijven of organisaties waarvoor ze belangstelling hebben. Bedrijven ontvangen bezoekers in de week van maandag 9 april t/m zaterdag 14 april.

Werknemers van de toekomst
Voor de werknemers van de toekomst zijn er verschillende soorten vacatures: betaald werk, leerwerkplekken, stageplaatsen, werkervaringsplaatsen en vrijwilligerswerk. Daarnaast bieden bedrijven praktijkopdrachten voor scholieren.

Welke gemeenten doen mee?
Het gaat om bedrijven in de gemeenten Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Oudewater, Waddinxveen, Woerden en Zuidplas.