Van Dam BV
ACTIVITEIT VAN HET BEDRIJF:
Aannemers- Handels- en Transportbedrijf van Dam BV. realiseert projecten in de bouw en infra. Levert als groothandel nieuwe en circulaire materialen voor de bouw en infra. Verricht transport over weg en water.

Van Dam BV, sinds 1901 gevestigd in Oudewater, op de grens van de provincies Utrecht en Zuid-Holland, is een handels- en transportbedrijf in zand, grind, grond, split, cement, gebruikte bestratingsmaterialen en overige aanverwante producten. De handel in zand, grind, grond, split en cement is voornamelijk regionaal georiënteerd, terwijl de handel in gebruikte bestratingsmaterialen nationaal georiënteerd is.

Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat vele materialen en diensten levert aan zowel bedrijven (aannemers en voegbedrijven), agrariërs, hoveniers als particulieren. Wij zijn met name gericht op bestratingsmaterialen maar daarnaast leveren wij ook bouwmaterialen zoals diverse soorten cement en voegmortels. De materialen die wij leveren kunnen dienen voor uw erf, tuin maar ook voor diverse bouwwerkzaamheden. Wij kunnen de “bulk” goederen zowel los als in zakken (30 liter) of bigbags (halve of hele kuubs (m3)) leveren. Ook bij het transport hiervan heeft u de keuze. Bij kleine hoeveelheden raden wij aan om het zelf te halen met een eigen – of bij ons gehuurde – aanhangwagen. Bij grotere hoeveelheden kunnen wij u het transport aanbieden met onze vrachtauto’s met kraan. Tot onze service behoort uiteraard ook het met u meedenken, om voor u tot de meest economisch gunstige oplossing te komen.