We zijn begonnen….

De eerste workshops van de basisscholen zijn gestart! Op 23 september kwam groep 8 van de Regenboog uit Woerden als eerste basisschool in de TechnoHUB een techniek workshop ‘Ontwerp een ballensorteermachine ‘volgen. Het was een groot succes: enthousiaste leerlingen en docenten. Peter Rietveld van Bolton Bouw heeft deze workshop, bedacht, uitgewerkt, voorbereid en samen met Annewieke, Sjaak en Willem geeft Peter 10x deze workshop aan diverse basisscholen.

De workshops werden gewaardeerd met een gemiddelde van een 8,9

TechnoHUB aftermovie

Al een paar weken is de TechnoHUB in bedrijf, de laatste werkzaamheden zijn bijna afgerond. De TechnoHUB is in amper een half jaar tijd omgetoverd van een leeg distributiecentrum naar een inspirerende techniekfacalitieit. Dit alles is gerealiseerd door jullie. We zijn dankbaar voor alle geleverde sponsoring en inspanning.
Maar we zijn ook zeker trots op ons samenwerkingsverband. We hebben dit ‘klusje’ maar mooi samen gerealiseerd! 

In de TechnoHUB werken we met alle partners samen om jonge mensen te enthousiasmeren voor techniek, faciliteren we het onderwijs en zorgen we voor een breed techniekaanbod voor studenten en bedrijven. In de afgelopen maanden hebben we diverse beelden vastgelegd van de realisatie van de TechnoHUB. 

Bekijk hier de aftermovie van de bouw van de TechnoHUB

TechnoHUB inspireert, verbindt en biedt kansen.

Heeft u ons al gezien in Ondernamen? Lees hier het complete interview met onze directeur Marlous Birkhoff en onze voorzitter Paul Oosterlaken.

We zijn ontzettend blij met onze nieuw keuken! Vindt u de keuken ook niet prachtig? De keuken is ontworpen door Annekoos Littel van Annekoos Littel Interieurarchitecten, getekend door Sander de Wit van 3dewit , geïnstalleerd door Martin Out van Martinterieur en de apparatuur is geleverd door Olaf Holtkamp van HelloKitchen.