Wegafsluitingen oktober-november

Broeckerstraat Oudewater afgesloten
Straat:
Broeckerstraat , Oudewater
Datum:
Vanaf 7:00 30 oktober t/m  3 november 16:00
Reden:
Wegwerkzaamheden
Bijzonderheden:
Gedurende de afsluiting niet toegankelijk voor gemotoriseerd verkeer, fietsers, voetgangers en hulpdiensten. Voor hulpdiensten is de straat wel toegankelijk bij een calamiteit in de Broeckerstraat zelf.

Damweg richting Oudewater afgesloten
In opdracht van de gemeente Lopik worden van 24 oktober t/m 10 november 2017 werkzaamheden uitgevoerd aan de Damweg tussen Polsbroekerdam (Benedeneind Zuidzijde) en de gemeentegrens met Oudewater.

Afgesloten voor gemotoriseerd verkeer; fietspad wel beschikbaar
Vanwege de werkzaamheden is de Damweg richting Oudewater tijdens genoemde data volledig afgesloten voor het doorgaande gemotoriseerde verkeer. Het verkeer wordt via bebording omgeleid. Het naastgelegen fietspad is wel beschikbaar.
Let op: De Damweg tussen Polsbroekerdam en de Lopikerweg west blijft open voor alle verkeer.

Direct aanwonenden
Direct aanwonenden zullen persoonlijk worden geïnformeerd over de maatregelen die worden genomen om de woning bereikbaar te houden.

Nadere informatie
Door weersomstandigheden of onvoorziene zaken kan de planning wijzigen of uitlopen. Wij vragen uw begrip voor de overlast en trachten deze tot een minimum te beperken. Mocht u tijdens de uitvoeringsperiode vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met Olaf Groeneveld (Uitvoerder Dura Vermeer) via tel. 06- 53 59 91 91 of via e-mail o.groeneveld@duravermeer.nl