Ga je mee naar de Wereldhaven dagen?

Ga je mee naar de Wereldhaven dagen?

Zoals elk jaar willen we in gezelligheid een dag bij elkaar komen en dit jaar is dat gepland op zaterdag 3 september 2016. We gaan vanaf Oudewater met Pouw vervoer naar Rotterdam en varen dan met de Contessa tijdens de Wereld Havendagen in Rotterdam, door de Rotterdamse haven. Het is een genot en een hele belevenis om ons, vanaf het water, in zo’n groot gebied te begeven, waar het Hollandse ondernemersklimaat van zo dichtbij te zien, ruiken en proeven is! U bent hiervoor natuurlijk, samen met uw partner van harte uitgenodigd!

Klik hier om u aan te melden.

We varen met Partyschip Contessa. Dit luxe motorjacht heeft een stijlvol ingerichte salon met aparte zithoek en authentieke open haard. Ook buiten op het dek is er voldoende ruimte om onder het genot van lekker eten en drinken de wereld havendagen in Rotterdam mee te maken.

Datum: 03-09-2016
Verzameltijd: 09:45 uur
Verzamelplaats: Faunastore Discus; Bedrijventerrein TappersheuL

Rond de klok van 18:00 uur zullen we in Oudewater weer voet aan de grond zetten.

BVO is deze activiteit gestart om op een gezellige manier met elkaar te kunnen netwerken. Vanuit deze gedachte bieden wij Oudewaterse ondernemers (BVO-leden) gelegenheid om zich aan elkaar voor te stellen, of bij te praten over het afgelopen jaar. Zo leren we elkaar beter kennen, op het persoonlijke vlak en ook juist op het vakinhoudelijke en werktechnische vlak.

LET OP!!! Het aantal deelnemers is beperkt. De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. U kunt maximaal 2 personen aanmelden. U ontvangt nog een bevestiging van de evenementencommissie van de BVO.

Klik hier om u aan te melden.