BVO 2017

Gezellige nieuwjaarsreceptie 2017

Op vrijdagavond 13 januari 2017 verzamelden een groot deel van de leden zich in het Ondernemerspunt 2.0 tegenover Tappersheul. Goudriaan Vastgoed was onze gastheer was tijdens de nieuwjaarsreceptie. In de sfeervol ingerichte ‘TAProom’ was plek om aan gezellige tafels te zitten en te staan. Vanaf 18:00 uur werden we verwelkomd door de zoete en soms opzwepende klanken van de drie muzikanten van Boots and Belly. Zij kregen podium om ons met hen kennis te laten maken. Bij binnenkomst kregen de leden een handgeschreven naamkaart opgespeld. De reacties hierover waren doorgaans positief en varieerden van  ‘Fijn dat ik nu ook het gezicht bij de naam heb’ tot ‘Iedereen kent mij toch al’.

Voorzitter Marleen blikte in haar nieuwjaarstoespraak terug op het afgelopen jaar, waarin BVO BINK was geworden en stond ze stil bij de focus voor 2017 van het bestuur. Die o.a. bestaat uit meer aandacht voor communicatie middels de nieuwe website, maandelijkse nieuwbrieven en kennisuitwisseling. Deze laatste middels het project ‘Startjetent.nl‘, waarbij het bestuur jonge ondernemers, ook van buiten de BVO, die in het ondernemen bedreven willen worden, wil koppelen aan een ervaren ondernemer van de BVO. Zij deed een oproep aan BVO-leden om zich om zich aan te melden als mentor via de komende nieuwsbrief en/of website van start je tent. Daarnaast besprak zij dat de vacature in het bestuur, die ontstaat als Astrid in april het bestuur verlaat, binnenkort wordt ingevuld door een collega ondernemer die als stagiair wordt ingewerkt. De de functie van Loek is nog vacant, nadat hij deze, om persoonlijke redenen het afgelopen jaar aan het bestuur teruggaf. Ook hier werden de leden opgeroepen om zich, bij interesse in een bestuursfunctie, bij haar te melden.

Als laatste liet zij weten dat het BVO-bestuur binnenkort een brainstorm sessie heeft met het NOVO-bestuur  over hoe we elkaar kunnen versterken. Ze verwees nog naar een gezamenlijke bijeenkomst met BV Montfoort op woensdag 9 maart a.s. over het duurzaam inzetten van personeel. Tenslotte beloofde ze de oplevering van de nieuwe BVO-website eind januari a.s. en sloot af met de wens dat iedereen een gezond en super 2017 zou mogen beleven, met veel goede zaken. Toen werd het buffet, dat door De Dijketelg werd verzorgd, geopend. We kijken terug op een goed bezochte en geslaagde nieuwjaarsreceptie!

Klik op de foto en daarna nog een keer om uit te vergroten.