Online Expert Meeting Corona

Experts van de KvK, Provincie Utrecht, Ureca en BDO geven presentaties over ontwikkelingen lokaal en regionaal. Daarnaast reiken ze u ook tips aan en is er ruimte voor vragen en discussie.  

Online Expert Meeting Corona 19 november
De coronacrisis raakt ons allemaal. Wat zijn de gevolgen voor de lokale en regionale economie? Welke vragen leven er zoal bij de ondernemers? En zijn er ook kansen? Daarover organiseren de gemeente Woerden en Oudewater op donderdag 19 november van 12.30 – 15.00 uur een online Expert Meeting voor ondernemers en raadsleden in de regio.

Wat kun je verwachten? 
We spreken met elkaar over de effecten van de Coronacrisis. Wat zijn vragen die binnenkomen en wat is het beeld in de regio? Waar vragen de huidige ontwikkelingen om bijsturing of aanpassing? Waar kun je terecht met vragen? 

Met verschillende experts in het werkveld kijken we welke stappen we samen kunnen zetten om de gevolgen van de pandemie te dempen of zelfs om te buigen in kansen. Zowel cijfers als praktijkervaringen komen aan bod. 

Programma 
12:30 uur Opening 
12:35 uur Introductie door Robert Strijk (gedeputeerde provincie Utrecht) 
12:40 uur KvK-regioanalyse en KvK-coronaloket door o.a. Julia Foekema (adviseur ondernemersondersteuning) 
12:55 uur Corona impact monitor door Monique Rosso (onderzoekscoördinator regionale economie Provincie Utrecht) 
13:10 uur Ureca door Gert-Jan Jansen op de Haar, (Projectmanager URECA (Utrecht Region Economische Corona Alliantie)) Economic Board Utrecht 
13:25 uur Bespreken financiële gevolgen en kansen door Frank Meijer (senior adviseur BDO) 
13:40 uur Vragen en onderlinge uitwisseling 
14:55 uur Afsluiting 

Aanmelden 
We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze Expert Meeting. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Benjamin Gerritsen gerritsen.b@woerden.nl. Je ontvangt dan van ons een link om deel te nemen. Stuur deze uitnodiging vooral door aan mensen in jouw netwerk.